Leven in Balans

Een leven in balans is een prettig leven

Heb je regelmatig last van stress? Loopt het allemaal moeizaam? Heb je het gevoel dat je niet zo lekker in je vel zit of dat je jezelf voorbij holt? Voel je je onrustig of ben je vaak oververmoeid of uitgeput? Wil je eens weten hoe dat anders kan? Prima om er eens werkelijk verandering in te brengen. Daar is deze training voor. Voor mensen die echt willen veranderen en meer balans in hun leven willen krijgen. 

Doel en inhoud:
Je gaat leren wat balans in het leven inhoudt. We gaan kijken naar jouw stressfactoren en doen een stresstest. Je leert over jouw draagkracht en draaglast en hoe deze in verhouding staan tot jouw levenssituatie. Je krijgt een interessante zelftest zodat je weet waar je nu staat en waar de verbetermogelijkheden liggen. Er zit een module stresshantering en tijdmanagement in alsmede een stuk doelen stellen en de praktische uitvoering van wat je wilt bereiken als het gaat om jouw gezondheid en kwaliteit van leven. Je krijgt een heleboel tips en tools waar je mee aan de slag kan. 

Doelgroep:
Mensen die graag wat meer balans in hun leven willen brengen maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en hoe ze dat aan kunnen pakken. 

Info:
Duur: 5 dagdelen
Groepsgrootte: minimaal 10 personen
Prijs afhankelijk van locatie en reisafstand

Online: 6 weken
Prijs: 75 euro per persoon

0
0
0
s2sdefault