De 'Air' geurmix is speciaal gemaakt voor neus, keel en longen om je ademhaling te verbeteren en eventuele ziektekiemen of virusdeeltjes te bestrijden. In de olie zitten geurcomponenten verwerkt die een verlichtende en antiseptische en antivirale werking hebben.

De basisolie is amandelolie welke goed door de huid kan worden opgenomen en die je huid zacht en soepel houdt. De parfumolie is samengesteld uit geuren die de weerstand en het immuunsysteem versterken en je neus, keel en longen helpen om gezond en goed te kunnen functioneren. Dit zijn de antivirale, anti desinfecterende en genezende Tea Tree en Eucalyptus in de top en hartgeur van deze olie aangevuld met verzachtende Tijm en slijmoplossende Dennen voor de keel en neusslijmvliezen. Een geurolie die helpend is bij koorts, griep en verkoudheid.

Gebruik deze geurmix als je je longen, ademhaling en immuunsysteem extra wilt ondersteunen bij benauwdheid. Minerva Essentials geurmixen zijn gemaakt op basis van natuurlijke oliën en geurcomponenten.

Koop de Minerva Essentials Air via deze link.