De 'Health' geurmix is speciaal gemaakt om je algehele gezondheid en immuunsysteem een steuntje in de rug te geven. De basisolie is amandelolie welke goed door de huid kan worden opgenomen en je huid zacht en soepel houdt. In de basisolie zijn etherische oliën gebruikt. Deze parfumroller kan je dus op de huid gebruiken wat bij pure geurolie vaak niet kan omdat de concentratie te hoog is. Deze geurolie is samengesteld uit geuren die de weerstand en het immuunsysteem versterken.

De top geur is de genezende Tea Tree samen met de antiseptische Eucalyptus. Beiden hebben desinfecterende en antivirale eigenschappen. Een andere top is de Kaneel die schimmeldodend en verwarmend werkt. De geur wordt in de basis versterkt door de weerstandsverhogende Ylang Ylang en heeft een hartgeur van Dennen om het immuunsysteem te versterken.

Gebruik deze parfumolie als je je immuunsysteem en algehele gezondheid wilt verbeteren. Minerva Essentials geurmixen zijn gemaakt op basis van natuurlijke oliën en geurcomponenten.

Koop hier de Minerva Essentials 'Health'.