De 'Sleep' parfumolie is speciaal gemaakt voor mensen met inslaap of door slaapproblemen. Die liggen te tobben of piekeren 's nachts of die moeite hebben om hun hoofd en lichaam tot rust te krijgen. Deze geurmix kalmeert het zenuwstelsel en helpt je lichaam te ontspannen zodat je makkelijker inslaapt of door slaapt.

Deze aroma therapeutische olie is speciaal samengesteld met geurcomponenten die een kalmerende werking hebben op de psyche en op het zenuwstelsel. De geurcomponenten zijn verwerkt in een huidvriendelijke neutrale amandelolie zodat je deze op je huid kan gebruiken. Mocht je overgevoelig of makkelijk allergisch reageren, dan kan je het natuurlijk ook op een zakdoekje gebruiken.

De geur is samengesteld met een top van ontspannende en ontkrampende Kaneel en de kalmerende Sinaasappel. Het hart van deze geur is Lavendel die een rustgevende werking heeft op het zenuwstelsel. De basisgeur van deze geurmix is de genezende geur van Patchouli welke een gunstig effect heeft op dromen.

In deze geurolie zitten natuurlijke oliën verwerkt van plantaardige oorsprong. Minerva Essentials maakt geurmixen op aroma therapeutische basis.

Koop hier Minerva Essentials 'Sleep' voor een betere nachtrust.