Ik ben Jolande Rommens-Musquetier en ik ben eigenaresse van Minerva Counseling & Coaching in Breda. Ik werk als psychosociaal therapeut, counselor en coach en behandel vooral veel mensen met angst, stress of relatieproblemen. Ik sta voor een persoonlijke aanpak omdat ik merk dat dit toch het beste werkt. Ieder mens is uniek, situaties zijn verschillend en daar wil ik actief op inspelen in mijn behandelingen.  Ik ga uit van de visie dat mensen van nature gezond zijn maar dat er iets is gebeurd wat hen uit balans heeft gehaald en wat nu voor problemen zorgt, middels gesprekken en oefeningen help ik cliënten om inzicht te krijgen in hun problemen en om de moeilijkheden te overwinnen.

Counseling: Therapie en Coaching
Ik ben HBO opgeleid als psychosociaal counselor waarbij ik werk vanuit de oplossingsgerichte en positieve psychologie. Je krijgt middels counseling inzicht in jezelf en wat je belemmert en blokkeert. Dit doe je in je eigen tempo waarbij ik me als therapeut aanpas aan jouw probleemstelling en je hulpvraag. Ik hou van een kwinkslag of wat humor, sta stevig in mijn schoenen en stel verdiepende vragen waar je mee aan het nadenken wordt gezet.

Persoonlijke gesprekken en een e-health portal
We hebben gesprekken en daarnaast krijg je vaak oefeningen of thuisopdrachten waardoor je actief bezig bent met wat we in de gesprekken hebben besproken. Het oefenen met de nieuwe handvatten versterkt het effect en verkort de behandeling zodat je snel resultaat boekt. Je vindt alles terug in je eigen digitale zorgdossier in de e-health portal waar je een eigen account krijgt. Je hebt 24/7 toegang en inzicht in je traject. Er zijn geen geheimen, het is transparant en open.

Prettige doelgerichte aanpak
De cliënten ervaren mijn aanpak als prettig en persoonlijk (kijk voor reviews hier). Doorgaans help ik ze in 5 tot 8 gesprekken om het probleem bij de wortel aan te pakken en er beter mee om te gaan. Ze voelen zich snel vertrouwd en noemen mijn aanpak inspiratief, inzichtgevend, plezierig en leerzaam. De handvatten, tips en tools nemen ze mee voor de rest van hun leven. 

Praktijk informatie
Op 30 januari 2013 ben ik mijn praktijk Minerva Counseling & Coaching in Breda gestart. Mijn praktijk is gevestigd aan de Merodelaan 2 in Breda. Je kunt bij mij zowel overdag als 's avonds terecht van 9 tot 21 uur. Aangezien ik tijdens de therapie uren mijn telefoon op stil heb staan, is het goed om de voicemail in te spreken waarna ik je z.s.m. terug bel. Vaste cliënten kunnen buiten de gesprekken altijd met mij communiceren via de e-health portal.

Registers en Erkenningen
Psychosociaal Therapeut aangesloten bij het NFG en RBCZ
ACT en EMDR therapeut
MfN opgeleid (familie) mediator en conflictcoach
WMO, WLZ coach voor gemeente Breda 

0
0
0
s2smodern