Ik ben Jolande Rommens-Musquetier en ik ben eigenaresse van Minerva Counseling & Coaching in Breda. Ik werk als psychosociaal therapeut, counselor, coach en trainer in mijn eigen praktijk waar ik mensen help met angst, stress of relatieproblemen. Ik sta voor een persoonlijke aanpak omdat ik merk dat dit toch het beste werkt. Ieder mens is uniek, de situaties zijn verschillend en daar wil ik actief op inspelen. Ik ga uit van de visie dat er iets is gebeurd wat je uit balans heeft gehaald en wat nu voor problemen zorgt. Met inzichtgevende gesprekken, training, psycho educatie en praktische oefeningen help ik je om inzicht te krijgen in je problemen en hoe je deze belemmeringen en blokkades kan overwinnen.

Counseling: Therapie en Coaching
Ik ben HBO opgeleid als psychosociaal counselor waarbij ik werk vanuit de oplossingsgerichte en positieve psychologie. Ik geef therapeutische sessies, coaching en trainingen. Het zijn een mooie trajecten waar iemand de rest van zijn of haar leven wat aan heeft. De vaardigheden en kennis die je op doet kan je vervolgens overal toepassen. Het leerproces gaat in het eigen tempo waarbij ik me als therapeut aanpas aan de probleemstelling en hulpvraag. Ik hou van een kwinkslag of wat humor, ik sta stevig in mijn schoenen en stel verdiepende vragen waar je mee aan het nadenken wordt gezet. 

Digitale portal
Ik werk met een digitale portal waarbij iedereen die bij mij komt voor therapie, training of coaching een eigen account krijgt. In de portal staan de gespreksverslagen, het lesmateriaal, de oefeningen of thuisopdrachten waardoor je gelijk actief bezig kunt zijn met wat is besproken. Het oefenen met de nieuwe handvatten versterkt het leereffect en maakt dat je snel resultaat boekt. Je hebt 24/7 toegang en inzicht in het eigen traject en de voortgang hiervan.  

Prettige doelgerichte aanpak
De mensen ervaren deze aanpak als professioneel, prettig en persoonlijk (kijk hier voor reviews). Doorgaans help ik ze in 5 tot 8 gesprekken om het probleem bij de wortel aan te pakken. Ze voelen zich snel vertrouwd en noemen mijn aanpak inspiratief, inzichtgevend, plezierig, soms wel confronterend maar zeker leerzaam. De handvatten, tips en tools nemen ze mee voor de rest van hun leven.  

Praktijk informatie
Op 30 januari 2013 ben ik mijn praktijk Minerva Counseling & Coaching in Breda gestart. Mijn praktijk is gevestigd aan de Westbroek 32 in Breda. Je kunt bij mij zowel overdag als 's avonds terecht van 9 tot 21 uur. Aangezien ik tijdens de praktijkuren mijn telefoon op stil heb staan, is het goed om de voicemail in te spreken waarna ik je z.s.m. terug bel. Cliënten kunnen altijd met mij communiceren via de digitale portal .

Registers en Erkenningen
Psychosociaal Therapeut aangesloten bij het NFG en RBCZ
ACT en EMDR therapeut
MfN opgeleid (familie) mediator en conflictcoach
WMO, WLZ coach voor gemeente Breda 

0
0
0
s2sdefault