Ik ben Jolande Rommens-Musquetier en ik ben eigenaresse van Minerva Counseling in Breda. Ik werk als psychosociaal therapeut, counselor en coach in Breda. Ik werk graag met mensen waarbij ik uitga van een persoonlijke maatwerk aanpak omdat ik merk dat dit toch het beste werkt. Ieder mens is net weer even anders en iedere situatie is uniek. Ik ga uit van de visie dat mensen van nature gezond zijn maar dat er iets is gebeurd wat hen uit balans heeft gehaald en wat nu voor problemen zorgt. Ik help mensen weer sterker te worden middels gesprekken en oefeningen waarbij ze leren van hun moeilijkheden en hoe ze er op een constructieve manier uit kunnen komen.

Counseling: Therapie en Coaching
Ik ben HBO opgeleid psychosociaal counselor waarbij ik werk vanuit de oplossingsgerichte en positieve psychologie. Je krijgt middels counseling inzicht in jezelf en wat je belemmert en blokkeert. Dit doe je in je eigen tempo waarbij ik me als therapeut aanpas aan jouw probleemstelling en je hulpvraag. Ik hou van een kwinkslag of wat humor, sta stevig in mijn schoenen en stel verdiepende vragen waar je echt over aan het nadenken wordt gezet. Ook krijg je vaak oefeningen of thuisopdrachten waardoor je actief bezig bent met je eigen ontwikkeling en herstelproces.

Prettige doelgerichte aanpak
Mijn cliënten ervaren mijn aanpak als prettig en persoonlijk (kijk voor reviews hier). In een aantal gesprekken help ik ze om het probleem aan te pakken en er beter mee om te gaan. Ze voelen zich snel vertrouwd en noemen mijn aanpak inspiratief, inzichtgevend, plezierig en zeer leerzaam. De handvatten, tips en tools nemen ze mee voor de rest van hun leven. Dat wat je leert tijdens de therapie en coaching is iets waar je uiteindelijk altijd weer iets aan hebt en kan blijven gebruiken.

Praktijk informatie
In 2013 ben ik mijn praktijk Minerva Counseling in Breda gestart. Mijn praktijk is gevestigd aan de Merodelaan 2 in Breda. Je kunt bij mij zowel overdag als 's avonds terecht van 9 tot 21 uur. Aangezien ik tijdens de therapie uren mijn telefoon op stil heb staan, is het goed om de voicemail in te spreken waarna ik je z.s.m. terug bel.

Registers en Erkenningen
Psychosociaal Therapeut bij het NFG en RBCZ
ADR Full certified mediator en ICR conflictcoach
WMO, WLZ coach en thuisbegeleider voor gemeente Breda (WMO, WLZ en PGB budget)

Bel voor een afspraak 06-81354307 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern