Na 3 jaar lang dezelfde uurprijs te hebben gehanteerd voor een individueel consult ben ik genoodzaakt door toename van de praktijkkosten, om deze prijs te verhogen van 79 euro per uur naar 85 euro per uur. De prijs voor relatietherapie blijft vooralsnog gelijk. Welke vergoeding voor counseling?
Gelukkig is er ook goed nieuws. Inmiddels is het nieuwe overzicht van de zorgverzekeraars bekend en kan je zien voor welke deelvergoeding je in aanmerking kan komen van mijn consulten. Je vindt het hier. Afhankelijk van het type aanvullende verzekering kan je een vergoeding krijgen per consult met een maximum per jaar. 

Relatietherapie vergoeding?
CZ is de zorgverzekering die mijn relatietherapie wél vergoed! Dat is helemaal goed nieuws. Als je een aanvullende polis van CZ hebt met alternatieve geneeswijzen dan kan je relatietherapie vergoed krijgen onder het kopje psychosociale consult. Heb je beiden deze aanvullende polis dan kom je zelfs in aanmerking voor twee keer een deelvergoeding. Laat het me weten als je bij mij relatietherapie doet want ik moet de factuur daar op aanpassen.

Dankzij mijn registratie als registertherapeut bij het NFG en de RBCZ zijn deze vergoedingen mogelijk. Bij therapeuten die niet zijn aangesloten bij deze beroepsregisters zijn deze vergoedingen vaak niet mogelijk.

Mocht je nog vragen hebben dan neem gerust contact met mij op.

Alvast fijne feestdagen en wellicht tot ziens in 2020! 


0
0
0
s2sdefault