Ik ben verhuisd naar de Paardeweide 5c met de praktijk. Een nieuw pand met hopelijk meer stabiliteit om langdurig en met plezier te werken. Bekijk ook de andere foto's.

Verhuizing praktijk

 
1 April startte ik in de nieuwe praktijkruimte en nee, dat was geen grapje vandaag. Het was toch echt zo. Na een huurcontract van een jaar in de Hoge Mosten kon ik helaas niet meer op mijn vertrouwde plekje blijven zitten. De hoekkamer en de rest van de halve vloer, zoals ze dat noemen, was verhuurd aan een grotere huurder en dan heb je als klein bedrijf het nakijken. Een alternatief; een kleinere kamer tegenover een betonnen fietsbrug was nou niet echt het uitzicht wat ik de hele dag graag voor ogen had. Daarbij was ik de trein die om de 5 minuten voorbij raasde, ook wel wat beu. (Was wel handig met EMDR sessies met angst voor treinen of OV). Het parkeren werd steeds moeilijker daar want steeds plaatjes werden met bordjes geclaimd waardoor er nauwelijks vrije parkeerruimte overbleef, wat niet alleen voor mezelf maar ook voor de cliënten niet fijn was. 

Kortom er was reden genoeg om een nieuwe plek te gaan zoeken die meer aan mijn wensen kon voldoen en die heb ik gevonden aan de Paardeweide 5c. Nog steeds in de Haagse Beemden van Breda, vlakbij een winkelcentrum en met een goede OV verbinding. Helemaal fijn is dat het in een rustig deel van de wijk is gelegen met weinig verkeer en omgevingslawaai. Ik hoor weer vogeltjes zingen als ik het raam open doet. Het is weer eens wat anders dan de intercity naar Schiphol.  Er zijn voldoende parkeerplaatsen en het is een mooi, representatief gebouw.

Dat is toch een mooi plaatje?! (Foto: Funda).

Het gebouw is voorzien van een hele leuke entree en ontvangstruimte. Gelukkig heeft het een lift zodat ook mensen die minder goed ter been zijn, hier terecht kunnen. Natuurlijk kan je ook met de trap want ik zit op de 1e verdieping. De beheerster zorgde er, nog voordat ik er zat, voor prachtige bewegwijzering en bordjes in het gebouw. Een van mijn cliënten die daar wel eens kwam wist daardoor al ruim anderhalve maand geleden dat ik zou gaan verhuizen naar de Paardeweide want ze vond daar mijn naam en logo terug. Ik was wel verbaasd en aangenaam verrast dat alles zo snel in orde werd gemaakt. 

Het gebouw heeft ruime kamers en mijn unit heeft een eigen airco. Wat een luxe. Dat gaat een stuk prettiger worden met een hete zomer. Ook zijn er screens zodat je de zon wat buiten kan houden als het nodig is. Tevens is er aan mensen in rolstoelen gedacht want er is een rolstoeltoilet en alles is goed bereikbaar. Ik mocht er mijn banner in de hal wegzetten en de eerste kennismaking heb ik gehad vandaag met mijn buren in het gebouw. Leuk om ze te leren kennen en te horen wat ze doen. Het is een administratiekantoor van Charno Gastouderbureau en de Gezinsmanager. Die helpen gezinnen met problemen waar kinderen in de knel komen.Een keuken met alles er op en eraan en flink wat bergruimte is ook superfijn net als de vaatwasser en de koelkast. Op mijn eigen kamer is alles op orde nadat vanochtend de grote roldeurkast werd geleverd. Ik moest mijn vaste inbouwkast missen en daar stond nog best veel in (hoop spullen verzamel je al snel na een jaar). De laatste dozen zijn uitgepakt en nog maar een keer met de stofzuiger er doorheen waarna ik om 13.30 uur mijn eerste cliënt alweer ontving.

Helemaal fijn vind ik de speciale geluidsdemping en isolatie die is aangebracht in extra wanden en plafond waardoor de privacy van de cliënten gewaarborgd blijft en niemand last van mij hoeft te hebben. Je merkt echt een groot verschil met de vorige keer dat ik er nog stond te klussen toen er nog een wand ontbrak. Super goed geregeld hier door de beheerster. 

Uiteindelijk komt het allemaal weer goed, blijkt maar weer eens.  Na een weekend hard werken en wederom verhuizen, waarna ik toch wel enigszins gebroken was, kan ik er weer tegenaan. Voel me thuis in mijn nieuwe kamer. We gaan ervoor!

0
0
0
s2sdefault