Heb je last van relatie angst of valt dat wel mee? Test het hier..

Vertrouwen hebben in je relatie

Het is voor veel mensen niet vanzelfsprekend dat ze ook zonder hun partner kunnen doorgaan als de relatie langdurig slecht gaat. Ze vinden het moeilijk om hun grenzen aan te geven of komen niet voor zichzelf op. Verlatingsangst komt in vele kleuren en variaties voor; van extreme jaloezie tot aan voortdurend ruzie maken als je partner een avondje weg wilt of een weekend op stap gaat. Het leidt tot eindeloze zelfopoffering, claimgedrag of een gevoel van versmelting met de ander. Een behoorlijke spelbreker in je relatie, die verlatingsangst. 

Wil je weten of je er zelf last van hebt? Doe dan hier de verlatingsangst test. 

Uitslag verlatingsangst test:
9 tot 13 punten: Jij hebt geen last van verlatingsangst. Je laat je partner gerust een weekend of weekje weggaan als die dat graag wilt. Je voelt je ook compleet zonder hem of haar. Je bent niet bang om in de steek gelaten te worden als je je mening geeft.

14 tot 20 punten: Je kan wel wat last hebben van verlatingsangst vooral als je partner afstandelijk reageert, boos op je is of voor langere tijd weg gaat. Dit voelt dan niet prettig voor je en het maakt je onrustig. Je wilt het liefst vaak nabij zijn of in contact staan met je partner.

21 tot 27 punten: Voor jou is verlatingsangst bijna dagelijks voelbaar. Je hebt er veel last van en kan hierdoor jaloers of claimend reageren. Je cijfert jezelf vaak weg en bent voortdurend op de ander gericht waardoor je benauwend of verstikkend kan overkomen. Het maakt je verdrietig en angstig als je partner er niet direct voor je is als je bevestiging nodig hebt.

Hulp bij Verlatingsangst
Wil je hulp bij verlatingsangst dan neem gerust contact met me op en leg je hulpvraag voor.

 

0
0
0
s2sdefault