Een kind wordt niet met een zelfbeeld geboren, maar bouwt dat vooral in de eerste periode van het leven langzaam op. Hoe gaat dat precies en welke rol spelen ouders daarbij? Wat wordt er van ouders verwacht om hun kans op (later) geluk zo groot mogelijk te maken?

WEEK VAN DE OPVOEDING: LEZING STEVEN PONT


N.a.v. de Week van de Opvoeding (1-7 oktober) geeft Steven Pont op uitnodiging van CJG Breda en bibliotheek Nieuwe Veste, een lezing. Deskundige op dit gebied is Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut en voormalig leerkracht in het basisonderwijs. Hij is auteur van verschillende opvoedboeken, columnist en hij is geregeld te gast in radio- en tv-programma’s.

Invloed van opvoeding op je kinderen
Ik heb al eens eerder een lezing van hem bijgewoond via Psychodidact toen ik nog in opleiding was als counselor. Hij weet het geweldig leuk te vertellen en wat hij vertelt is leerzaam en zorgt voor inzicht en bewustmaking over wat het opvoeden doet met kinderen en volwassenen. Het is zeker de moeite waard om zijn lezingen bij te wonen en voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Ik vermoed dat het zo goedkoop is omdat het CJG Breda het sponsort. Dus grijp je kans.


Datum: woensdag 10 oktober | Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur | Locatie: Concertzaal Nieuwe Veste | Toegang: € 5,00 p.p. | Toegangskaarten incl. één gratis consumptie koop je hier online.

0
0
0
s2sdefault