Counseling helpt je om op koers te blijven of je weg te vinden als je het moeilijk hebt in je leven. Als er zware obstakels op je pad zijn gekomen of als je gewoon even de weg kwijt bent en niet meer weet hoe je nu verder moet. 

Geen verwijsbrief nodig

Het is heel fijn dat je altijd zelf kan beslissen wanneer je hulp wilt. Het grote verschil tussen counseling en GGZ hulp is dat je bij counseling zelf de regie in handen hebt. Jij bepaalt wanneer je hulp krijgt en waarvoor. Geen onnodige etiketjes of DSM labels maar fijne gesprekken die je telkens meer inzicht geven in wat er speelt en wat je er aan kan doen. Counseling is een vorm van psychologische hulp die het midden houdt tussen therapie en coaching. Een goed gesprek met vaak leuke werkvormen die je tot nadenken stemmen en waarbij je leert om anders om te gaan met de moeilijke situatie.

Geen lange wachtlijst maar snel aan de beurt
Je hoeft niet onnodig lang te wachten want meestal kan je binnen een paar weken al beginnen met de intake en de behandeling. Afhankelijk je zorgverzekering, krijg je een deel van de kosten vaak ook nog vergoed via je aanvullende zorgpolis. Dat is toch mooi meegenomen. Informeer hier naar bij je zorgverzekeraar als je graag snel aan de slag gaat. Het kost je geen eigen risico en dat is dan toch ook weer mooi meegenomen. 

Digitaal portaal
Bij Minerva Counseling krijg je al je informatie ook nog eens via een digitaal portaal. Dat is superfijn want zo is het via een internet verbinding altijd voor jou beschikbaar en kan je alles terugvinden of teruglezen wat er is besproken. Een geweldige service die door veel cliënten erg gewaardeerd wordt. Dat is nou net dat beetje extra kwaliteit wat je bij mij mag verwachten. 

Waar wacht je nog op? Blijf je je focussen op wat je allemaal niet wilt in je leven of ga je voor wat je wel wilt?

 

 

0
0
0
s2sdefault