De kerstvakantie was kort maar krachtig. Na de feestdagen met kerst moest er hard gewerkt worden om de nieuwe praktijkruimte aan de Westbroek 32 (Haagse Beemden) in Breda in te richten. Minerva Counseling & Coaching zit vanaf 1 januari 2018 officieel op het nieuwe adres.

Met een beetje pijn in mijn hart nam ik afscheid van de praktijkruimte aan de Merodelaan. Ik zal het uitzicht op de tuin wel gaan missen. Geen rode kater meer die langs komt en geen vogeltjes in de bomen en struiken meer om naar te kijken. In plaats daarvan zit ik in een ruimere kamer op de begane grond van een groot kantoorpand. Het is nog even wennen. Ik heb drie sleutels nodig om binnen te komen. Er is nog geen naambordje en het is niet helemaal duidelijk welke bel er nu gebruikt moet worden maar dat puzzel ik volgende week nog wel uit. Dadelijk maar eens bordjes maken voor de eerste cliënten zodat het voor hen wel duidelijk is vanaf 2 januari. 

Sjouwen, shoppen en inrichten
Met man en zoon hebben we hard gewerkt de afgelopen dagen om op tijd klaar te zijn. Zware kasten en tafel zijn versjouwd, de boeken zijn allemaal meegekomen. Het inrichten ging lekker vlot en op een canvas na hangen de schilderijen en foto's alweer aan de muur. Wat nieuwe grote planten gehaald en in mooie hoge potten gezet. Nu maar hopen dat ze het ook naar hun zin hebben in deze ruimte anders zal ik toch over moeten schakelen naar kunststof planten maar liever heb ik echte, levende planten. Ik hou van de sfeer en het feit dat ze luchtzuiverend zijn. En ik heb flink geshopt want veel dingen moesten aangeschaft worden om de praktijk compleet te krijgen omdat ik het keukenblok niet meer in de ruimte heb staan.

Cursus en trainingsmogelijkheden
Ik heb nu ook een grote tafel met zes stoelen in de ruimte staan. Dit geeft mij de gelegenheid om dadelijk in kleine groepjes cursussen en trainingen te verzorgen. Ik zou graag communicatie trainingen en assertiviteitscursussen willen geven op de eigen locatie. Ik merk in de praktijk dat daar veel mensen mee geholpen zijn. Het groepsproces versterkt het leerproces en is nog krachtiger dan enkel individuele gesprekken dus hier wil ik hier komend jaar graag werk van maken. Nu heb ik mijn eigen ruimte hiervoor en dat schept mogelijkheden!

Hierbij een verhuisbericht en alvast een heel fijn en gelukkig 2018! 

 

0
0
0
s2sdefault