Altijd weer leuk die vrijmarkten. Ik hou van snuffelen naar leuke spulletjes, dingen die ik kan gebruiken voor trainingen, leuke spulletjes voor de kids of een boek wat interessant is of lekker weg leest.

Enige tijd geleden had ik een coaching kaartspel gevonden op de vrijmarkt. Het lekker-in-je-vel spel. Het bestaat uit kleurige kaartjes met emoties en gevoelens. Het is een kaartspel wat je in verschillende varianten kan spelen en voornamelijk bedoeld voor het werken met kinderen. Wel leuk en het ziet er als nieuw uit.

Positief opvoeden en lekker in je vel zitten als ouder

Thuisgekomen pakte ik het nieuwsgierig uit en zag dat het echt gloednieuw en waarschijnlijk niet of zelden gebruikt is. Het ziet er zo leuk uit en ik kan er wel wat mee. Bij de training opvoedvaardigheden voor ouders kan ik deze kaartjes ook zeker gebruiken. Ze zijn een leuk hulpmiddel voor interactie en gesprekjes over hoe je in je vel zit en wat het met je doet in verschillende opvoedsituaties

Afijn het heeft me in ieder geval weer inspiratie gegeven en ik ga het hier maar eens met de kids uitproberen. Ze zijn mijn dankbare proefkonijntjes telkens met nieuwe werkmaterialen. Niet dat ze dat erg vinden.. integendeel.. ze vinden dat zelf vaak net zo leuk als ik.

Zo zitten we allemaal lekker in ons vel en hebben we weer iets leuks en nieuws te ontdekken. Het verbind en maakt betrokken bij elkaar.. alleen daarom al zo belangrijk om samen een spelletje te spelen. Qualitytime voor het gezin dus. Wil je weten welke kaartjes het zijn? Het is het Het lekker in je vel spel en Hier kan je het vinden!