Er broeit iets, nog een maandje en dan is het weer zover.. 22 februari begint het weer en barst het in het Zuiden weer los. Noord-Brabant en Limburg voorop en menig stadje in Zeeuws Vlaanderen kan er ook wat van. Carnaval, een losbandig feestje.. drinken, hossen en vreemdgaan?

0
0
0
s2sdefault

 We zijn niet zwart of wit, we zijn niet dit of dat.. we zijn alles en we hebben het allemaal in ons zitten. Jezelf definiëren met hen een, sluit het ander niet uit.

0
0
0
s2sdefault

Hoe ga je om met iemand die zelfmoordgedachten heeft? Het is niet het makkelijkste onderwerp wat je kan bespreken. Veel mensen (waaronder ikzelf in het verleden), vinden dat erg spannend en zelfs veel hulpverleners hebben hier moeite mee. Het is juist heel belangrijk om het onderwerp niet te vermijden maar met open vizier bespreekbaar te maken

0
0
0
s2sdefault

Okee ik geef het ruiterlijk toe.. ik praat regelmatig tegen mijn navigatiesysteem. En wat ik dan zeg.. zegt iets over mij. Niets menselijks is mij vreemd. Dit is even geen serieus blogje over relatieproblemen of andere psychische klachten maar een gewoon menselijk blogje over een gekke gewoonte van mijzelf en veel andere mensen.

0
0
0
s2sdefault

Wist je dat Blue Monday gewoon fake news is? Het is een hype die bewust gecreëerd is door de reisbranche. Er is niet zoiets als een derde maandag van januari waarop je meer depressief zou zijn dan andere maandagen in het jaar. Maar wat is dan wel waar als het gaat om seizoensgebonden depressie?

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED