Elkaar overtuigen tijdens een discussie is heel moeilijk. Ieder heeft zo zijn of haar eigen waarheid en beschuldigt de ander van leugens.

0
0
0
s2sdefault

Niets is zo vernietigend voor een relatie dan doodse stilte, een kille afwijzende houding tegenover je partner. Als je een muur optrekt en niet bereikbaar bent. Een muur van onbereikbaarheid. 

0
0
0
s2sdefault

Vandaag online, vanwege de coronamaatregelen, een training gehad over het post intensive care syndroom gegeven door IC verpleegkundige en psychologe Chames Nouri. Zij heeft hier onderzoek naar gedaan en een behandelprotocol ontwikkeld wat ze vandaag aan ons psychologen en psychosociaal therapeuten uit leerde, via PsyNed. Zij wilt dit graag onder de aandacht brengen omdat hier een grote groep mensen aan lijdt zonder dat dit opgemerkt of bekend is bij veel artsen en behandelaren. Zeker nu met de coronacrisis zullen er over een paar maanden nog veel meer mensen zijn die hier mee te maken krijgen..

0
0
0
s2sdefault

 

Heb jij last van een knipperlichtrelatie? Het gaat telkens weer uit en dan weer aan en weer uit. Je blijft maar twijfelen over je partner of er is telkens ruzie waardoor het elke keer stuk loopt. Daar kan je wat aan doen!

0
0
0
s2sdefaultHet is bijna weer moederdag. Een keer per jaar zetten we moeders in het zonnetje en staan we even stil bij moederschap. Misschien moet jij je moeder wel missen? Dan is een moederdag extra confronterend..

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED