Geluk komt en gaat. Het is niet een staat van zijn of iets wat langdurig bij je blijft. Sterker nog, als je het najaagt lijkt het je juist steeds meer te ontsnappen. De paradox van geluk.

0
0
0
s2sdefault

Kan je een scheiding nog voorkomen? Hoe groot is het risico op een scheiding en wanneer ga je nu scheiden? Allemaal vragen waar je mee zit als je relatie misschien niet meer zo lekker gaat of wanneer je de juiste keuze probeert te maken tussen scheiden of blijven.

0
0
0
s2sdefault

Of je nou spreekt over fysiek geweld met slaan, schoppen of knijpen of je spreekt van emotionele verwaarlozing tot verbaal geweld zoals schreeuwen, schelden, intimideren of bedreigen van kinderen, kindermishandeling is beschadigend voor de hersenen en de gevolgen hiervan echoën vaak nog lang na in iemands leven.

0
0
0
s2sdefault

 

Een superleuk bericht via Psyned vanuit de evaluaties van cliënten afgelopen jaar. Een goed geslaagd traject is niet alleen fijn voor cliënten maar ook voor mij als therapeut leuk om te doen. Helemaal leuk als je er een terugkoppeling van krijgt, vooral als deze zo positief is. Afgelopen jaar kreeg ik maar liefst vier keer een 10 van cliënten bij evaluaties. Daar ben ik stiekem toch wel een beetje trots op!

 

0
0
0
s2sdefault

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en de lockdowns worden strenger, de scenario's worden zwarter.. de IC's liggen bomvol en oudejaarsavond moet nog komen. We sluiten het jaar bijna af, met hopelijk niet al te veel vuurwerkslachtoffers dankzij het vuurwerkverbod. 

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED