Als vervolg op mijn EFT relatietherapie training leek het me erg zinvol en leuk om een training "systemisch werken" te volgen. In relatietherapie gaat het om relaties, vaak de partnerrelatie en gaat het om relatieproblemen. Systemisch werken gaat breder dan dat. Je werkt dan met gezinnen of zelfs hele families. Een eerste cursusdag is achter de rug.. bijzonder leerzaam en interessant voor mij als therapeut.

0
0
0
s2sdefault

Er komt gelukkig steeds meer informatie over de overgang bij vrouwen, werkgevers en artsen. Het taboe rond deze levensfase wordt geleidelijk minder. Maar is dat ook zo? Met deze Quiz wil doet Saron Petronilia, een expert op het gebied van overgang en werk, een steekproef naar de kennis in de samenleving over de overgang. De OvergangQuiz kost je 2 minuten van je tijd. Je test je kennis en maakt kans op leuke prijzen. Waaronder een heerlijke dag in de mooiste sauna van Nederland. Doe je mee? 

Klik hier voor de quiz

0
0
0
s2sdefault

Dementie is een verzamelnaam van meerdere symptomen die te maken hebben met een verstoorde hersenwerking. Alzheimer is de meest bekende aandoening maar ook Korsakov of Lewy Body hebben symptomen die thuishoren onder dementie verschijnselen. Hoe herken je dementie?

0
0
0
s2sdefault

Ruzies in relaties.. het komt regelmatig voor. Sterker nog, een relatie zonder ruzie op zijn tijd is ook niet goed. Je kan er van alles over zeggen maar ruzie maken betekent in ieder geval nog dat je betrokken bent met de relatie en wat er speelt. Dat je er iets aan wilt doen. Geen ruzie meer maken en enkel vermijdend reageren, maakt dat je de verbinding op den duur verliest en dat kan net zo goed leiden tot een scheiding.

0
0
0
s2sdefault

Vijf jaar geleden stapte ik naar de kamer van koophandel om voor het eerst van mijn leven, een eigen bedrijf te starten. Mijn eigen praktijk. Een droom die ik al een tijdlang koesterde maar nu moest het er toch echt van komen.

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED