Het kan heel spannend zijn om gewoon even niets te doen want ja.. wat komt er dan naar boven? Wat voor gedachten en gevoelens? Durf je ze toe te laten? 

0
0
0
s2sdefault

Het lijden van de mens ontstaat door alles wat we verwachten, willen en moeten van onszelf. Onze overtuigingen over hoe het zou moeten zijn, veroorzaken ons eigen lijden.

0
0
0
s2sdefault

Hoe blijf je in gesprek met elkaar als je al wat langer een relatie hebt? Waar heb je het dan over of waar zou het over moeten gaan? Veel koppels geven aan dat het nog best lastig is om goede gesprekken te voeren met elkaar. Waar ga je het dan over hebben? Koppels die in mijn praktijk kwamen voor relatietherapie vonden het moeilijk om na een traject met thuisopdrachten, de positieve lijn vast te houden als de oefeningen en opdrachten wegvielen. Het ging goed met hun relatie maar hoe hou je de communicatielijnen open?

0
0
0
s2sdefault

Wist je dat je hechtingsstijl, de manier waarop je bent grootgebracht door je ouders of verzorgers, heel bepalend is voor hoe je later zelf in een relatie staat? Veel mensen hebben er geen erg in dat dit een enorme invloed heeft op hun partnerkeuze en de manier waarop ze met hun partner omgaan. 

0
0
0
s2sdefault

Het zijn vaak niet de makkelijke dingen waarvan we het meest leren in het leven. Soms moet je eerst door een nare tijd of een moeilijke keuze maken voordat je echt kan stralen. 

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED