Bewegen is erg goed van je lijf en psyche maar soms is het nog best lastig om voldoende beweging te krijgen en het nog leuk te vinden ook. Misschien is dit iets voor jou en je partner? Gratis proeflessen Salsa, Bachata of Kizomba in de Latin Dance Week (Haagse Beemden) week van 26 augustus tot 1 sept.

Salsasol Breda oefent in het Kraaiennest en heeft een heel schema gemaakt waarin je gratis mee kan doen om te kijken of het wat voor je is. Kijk op het proeflesrooster wanneer je een keer vrijblijvend mee wilt dansen! Vooraf inschrijven is niet nodig, maar aanmelding via Facebook wordt erg gewaardeerd!

Doe je hersenen, je lichaam en je psyche een plezier en probeer het eens uit. 

0
0
0
s2sdefault

Als je emmertje vol zit dan kan je er niet veel meer bij hebben. Dan is er nog slechts een druppel nodig en dan gutst alles er uit. Hoe vol zit jouw emmertje?

0
0
0
s2sdefault

De meeste relaties gaan pas echt kapot als gevoelens niet meer uitgesproken of gehoord worden. Je voelt je dan onbegrepen en niet gezien door je partner en dat leidt tot allerlei nare situaties en problemen. 

0
0
0
s2sdefault

Het nieuwe nummer van Armin van Buuren met Davina Michelle en Marco Borsato, ik kan het blijven luisteren. Zo mooi.. De titel "Hoe het danst" doet me denken aan de EFT relatietherapie die ik bijna dagelijks geef. Daar gaat het ook om de dans..

0
0
0
s2sdefault

We zijn het zo gewend, zo'n smartphone in je handen waar je van alles mee kunt. Oorspronkelijk was zo'n mobiele telefoon bedoeld om er onderweg mee te kunnen bellen. Laat dat nou hetgeen zijn wat veel mensen in toenemende mate steeds moeilijker vinden.. Hoe kan dat? Hoe kom je er van af?

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED