Via mijn vakgroep NFG kreeg ik het bericht dat er vanuit de aanvullende verzekeringspakketten ook vergoedingsmogelijkheden zijn voor mijn consulten bij de nieuwe zorgverzekeraar Eucare en vanuit de Politie Zorgpolis. Dus ben je verzekerd bij een van de polissen en heb je een aanvullende verzekering, dan kom je in aanmerking voor een vergoeding in de kosten van counseling cq psychosociale therapie.

0
0
0
s2sdefault

 

 Wat helpt je om een gelukkig leven te hebben? Een ABCtje met helpende tips en weetjes.

0
0
0
s2sdefault

De stoplichtmethode is een methode die geschikt is voor kinderen en mensen die het moeilijk vinden om een keuze te maken als ze erg emotioneel zijn. Vaak gaat het dan om boos zijn, agressief reageren. Ieder mens heeft een reactie keuze moment. Dat reactie keuze moment zit als je het vergelijkt met een stoplicht bij het oranje/gele licht. Dat is het moment dat je nog kan kiezen wat je doet.

0
0
0
s2sdefault

Tijdens gesprekken komt met enige regelmaat het smartphone gebruik ter sprake. Het voortdurend verbonden en online zijn, brengt buiten voordelen op het gebied van bereikbaarheid, ook nadelen met zich mee. 

0
0
0
s2sdefault

Ik ben verhuisd naar de Paardeweide 5c met de praktijk. Een nieuw pand met hopelijk meer stabiliteit om langdurig en met plezier te werken. Bekijk ook de andere foto's.

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED