Als je iets heel engs of naars hebt meegemaakt is je reactie daarna vaak om dit soort situaties of dingen te vermijden. Dit is echter niet altijd de goede strategie. Zo'n angstige of nare ervaring wordt dan een psychische wond die door gaat etteren. 

0
0
0
s2sdefault

Stresskip burnoutAls je therapie volgt bij mij vanwege psychische klachten dan kan het zomaar zijn dat je een huiswerkopdracht krijgt om je eigen recept te schrijven. 

0
0
0
s2sdefault

Een relatie bouwt zich op. Sommige relaties komen niet verder dan een vriendschap en uit andere relaties ontstaat een liefdesrelatie. Mensen gaan samenwonen of trouwen, stichten een gezin. Maar hoe ontwikkelt zo'n relatie zich?

0
0
0
s2sdefault


Foto: eigen tuin en passie - Jolande Rommens

Tuinieren is veel meer dan een hobby of een leuk tijdverdrijf. Het maakt dan niet uit of je een hobbytuinier bent of een professionele tuinder. De tijd die je doorbrengt met het graven in de grond, bezig zijn met plantjes en groen, heeft diverse gezondheidsvoordelen voor je lichaam en geest.

0
0
0
s2sdefault

Een interessant artikel deze week in Newsweek magazine. Covid19 zou een toename in hersenaandoeningen kunnen veroorzaken waaronder dementie, psychose, chronische vermoeidheid en Alzheimer.

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED