Een vrije vertaling naar het Nederlands van het gedicht:  The Art of Breathing van John Roedel.

0
0
0
s2sdefault

Er komen flinke versoepelingen en dat wil zeggen dat het leven weer bijna terug naar ‘normaal’ gaat. Het leven van voor Corona wordt een leven na Corona en hopelijk krijgen we het in de herfst niet weer met grote golven terug. De vaccinaties moeten daarvoor gaan zorgen. Een grote groepsimmuniteit maakt dat het virus niet zo snel meer kan verspreiden zodat minder mensen (ernstig) ziek worden en veel mensen het virus meteen weten te verslaan met hun immuunsysteem.

0
0
0
s2sdefault

Mensen die twijfelen, die onzeker zijn, die spreek ik regelmatig in de praktijk. Twijfel en onzekerheid wordt vaak gezien als iets negatiefs maar het kan je juist ook een kans bieden. Een kans om te groeien..

0
0
0
s2sdefault


Wanneer je als kind er niet toe deed of wanneer je als kind vaak werd te kennen gegeven dat je niet deugde, als je vaak straf kreeg of pijn gedaan werd, dan leer je als volwassene niet hoe waardevol je als mens bent. Het jeugdtrauma wat opgelopen wordt in zo'n situatie als kind, werkt nog jaren later onbewust door in je denken, voelen en gedrag.

0
0
0
s2sdefault


Emotionele verwaarlozing komt vaak voor bij mensen die in hun jeugd emotioneel veel tekort zijn gekomen. Een jeugd vol kritiek, afwijzing, negeren, verbale agressie, vernederingen of intimidatie is schadelijk en kan je later als volwassene veel problemen geven. 

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED