Wat zullen je kinderen later nog van je herinneren, denk je? Die X box die je ze gaf? Of dat leuke uitje naar de Efteling? Denk eens bij jezelf na, wat kan jij je nog herinneren als je terug denkt aan je jeugd?

0
0
0
s2sdefault

Boosheid in de relatie verzandt als snel in vechtpatronen. Er moet iets verdedigd worden en het gaat niet meer over de inhoud maar het gaat alleen nog even datgene wat verdedigd wordt. Hoe kom je daar uit?

0
0
0
s2sdefault

De praktijk is vandaag verhuisd. Gelukkig had ik hulp genoeg van het hele gezin + de vriend van onze dochter en konden we met twee auto's en een aanhanger in een anderhalf uur tijd de hele inrichting overbrengen naar het nieuwe pand. Daarna was het inruimen en alles een eigen nieuw plekje geven.

0
0
0
s2sdefault

Social media wordt regelmatig als "boosdoener" aangewezen als het gaat om het veroorzaken van gevoelens van depressie, stress of eenzaamheid. Echter de voorloper van social media was eigenlijk het tijdschrift. Met name de damesbladen hebben er een handje van om je van alles aan te prijzen als het gaat om lifestyle, uiterlijk en de manier waarop je leeft. Daar kan je knap onzeker van worden..

0
0
0
s2sdefault

Het moest er toch eens van komen. Je kan niet elke keer je cliënten een gezonde leefstijl voorhouden en zelf niet verder komen dan een dagelijkse wandeling met de hond, vond ik. Het werd tijd om weer eens ouderwets "te gaan sporten".  Dat valt nog niet mee... zeker niet als je al een tijdje niet zoveel meer gedaan hebt.

0
0
0
s2sdefault
feed-image NIEUWS RSS FEED