Minerva Counseling & Relatietherapie
Jolande Rommens - Musquetier

De praktijk 

Tien jaar geleden heb ik de praktijk gestart omdat ik graag een positieve en persoonlijke impact wilde maken op de psychische gezondheid van mensen met psychische problemen. Te vaak zag ik het fout gaan of dat hulp te weinig hielp. Dat wilde ik zelf anders doen. Therapie die wel werkt of op zijn minst een verschil maakt. Ik werk met betrouwbare evidence based methodieken met goede resultaten. Cliënten zijn doorgaans erg positief over mijn werkwijze en manier van werken.

Werkwijze
Ik werk met een intakefase en een behandelingsfase. Elke cliënt krijgt een persoonlijk account in de Solvio portal waar de psycho-educatie en thuisopdrachten zijn terug te vinden en waar je ook de gespreksverslagen vindt van onze gesprekken. Je kan thuis alles op je gemak teruglezen, oefenen en experimenteren met wat je in therapie leert. Alleen zo heeft het ook het meeste resultaat. Je krijgt handvatten en inzichten waardoor je zelf je problemen aan kan pakken.  

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd in het verzamelgebouw aan de Paardeweide 5 te Breda (wijk Haagse Beemden). Dit is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus; uitstappen winkelcentrum de Donk) en het is gratis parkeren op eigen terrein voor cliënten.

De praktijk zit op de 1e verdieping. Voor mensen met fysieke beperkingen: er is een lift en een invalidetoilet aanwezig.


Wachttijd

Op dit moment kan je, afhankelijk van je eigen beschikbaarheid, over twee tot drie weken starten. 


Praktijkruimte, spreekkamerDe openingstijden

maandag
9:0021:00
dinsdag
9:0021:00
donderdag
9:0021:00
vrijdag
9:0016:30
Ik werk alleen op afspraak.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn